måndag 8 oktober 2012

Fin start på älgjaktsveckan

Idag börjar älgjakten. Det betyder att Samuel är som bortblåst (en aning), att Orux skäller i sömnen och att jag är ledig. Och det är faktiskt helt okej med en lugn start på jobbet förra veckan, började ju på tisdagen och sen inte en full vecka denna heller. Mjukstart!

Och barnen verkar gilla det, och även om Sebastian och jag haft våra bestämda åsikter nu på morgonen så sa ha: Mamma, vad glad jag är att du är hemma. Du är snäll idag.

Vad han menade med att jag är snäll idag vet jag inte än. Det brukar ändra sig så fort han inte får som han vill. Gullet! Det är det värsta han tycker att han kan säga just nu. Jag är arg på dig, mamma eller Idag är inte du snäll! och så länge han håller sig till det så är det helt okej för mig. Fast jag erkänner att det inte står med på min topp tre lista över roliga saker att få höra det en o annan gång om dagen. ;-)

Finstarten på veckan är att jag fixat en barnstol till Sebastian. Three down, one to go. Vi behöver fyra, jo FYRA, stycken när vi båda börjar jobba. Och tanken är ju att Hampus ska börja förskolan efter nyår så det är liksom dags att införskaffa de där jäkla stolarna. Och sen så är det ju en finstart för att det är så härligt väder. Just nu sitter faktiskt ungarna i bilen och sover och jag är inne med min julmust, satsumas (vad är det föresten för skillnad på satsumas och clementiner?) och bloggen med öppen dörr. Det ni!

Imorgon blir det andra äventyr, i regn om P4 har rätt. Hoppas de har fel.

3 kommentarer:

C sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Sm%C3%A5citrus

Caranlachiel sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Sm%C3%A5citrus

nenna sa...

Same same but different alltså...