onsdag 26 september 2012

Intervallträning har jag hört är bra, men intervallsömn?

Jotjena, nu måste det bli ett slut på sjukdomarna hemma hos oss ett tag. Varken Samuel eller jag har fått sova längre än två-tre timmar i sträck på länge. Inte mer än någon strönatt iallafall. Och det känns. Fi fan vad det känns!

Inatt var det sova en timme, söva om Hampus en stund. Sova en timme, bädda rent hos Sebastian som envisades med att dricka mängder med vatten innan läggdags. Sova en timme, söva om Hampus med mat. Sova en timme, trösta Sebastian efter en mardröm. Sova en timme, söva om Hampus. Sova fem minuter, söva om Hampus. Hinna lägga sig i sängen, söva om Hampus.

Jo, vi är en aning döda idag. Jag lyckades klämma in en timme och en kvarts sömn innan tolvslaget (har en förmåga att alltid kolla klockan innan jag somnar) men det är också det längsta jag sovit inatt.

Jag tror faktiskt att jag skippar mina planer om att göra något nyttigt här hemma till förmånen för att däcka brevid Hampus när han ska sova efter Sebastians dagislämning. Så får det bli.

Hoppas ni andra fått sova gott inatt.

1 kommentar:

Caranlachiel sa...

Usch vad jobbigt! Här har vi också haft en relativt jobbig natt. Dvs inte alls jobbig om man jämför med eran. Arvid har feber så vi har fått gå upp och ge honom alvedon nån gång och trösta. Men mellan 12-6 sov han i alla fall så jag ska inte klaga.