torsdag 6 september 2012

Sömnbrist är som en billig fylla eller åtminstone bakfylla.

Jahopp, då var det bara att konstatera att Hampus nu verkligen han vänt på matdygnet. Han har hållt på så här länge men först nu med förkylning i kroppen och sömnbrist som bara stiger så har vi lyckats lägga ihop ett och ett.

Det började för ett tag sedan när han själv var förkyld, då kunde han äta på natten av bara farten för att han var så hungrig när han inte kunnat äta så som han ville på dagen. Sen har det liksom bara fortsatt. Och nu är han uppe i tre-fyra flaskor välling på natten istället för som innan förkylningen en-två flaskor.

Har försökt hela veckan att truga i honom mer mat på dagen: välling, gröt, vanlig mat, mackor, i princip allt jag har haft hemma men nooo. Ungen är envis och vill inte äta på dagen. Lite fika storleksmässigt vid varje tillfälle som max, även om jag märker att han är hungrig.

Det blir, ÄR, ju jobbigt för oss alla med den här minimala sömnen och Hampus som uppenbart är hungrig. Men vi får harva på ett tag till. Igår fick jag ju i honom en halv portion gröt och det är fasen inte illa!

Inga kommentarer: